Полная версия этой страницы: сандтреки
Jivchik
Закінчую тотальний ремонт і переобладнання свого Discovery 1 (всі фото виставлю пізніше).
Призначенням автомобіля вибрав виключно експедиційні поїздки без використання у змаганнях, чи інших ніщивних заходах (занадто багато переробив).
Для цього допрацював в автомобілі всі основні атрибути: підвіска, колеса, блокування, шнорхель, дві лебідки, компрессор і т.д. і т.п. (детальніше буде)
Одне питання залишилося для мене відкритим - САНДТРЕКИ !
Що це - мені відомо. Але за всю історію поїздок на джипах бачив їх використання тільки один раз у поляків.
Тому звертаюся до всіх знавців справи з питанням: чи варто тягати ці штуки за собою, де найбільше їх можна використати і як похідне, де і за скільки можна придбати?

Р.S.
Сам шукав в інеті, то знайшов тільки залізні. А у поляків були ківларові. Фото http://www.offroadmaster.com/topic/12081-кевлар-сандтреки/#.
Місце продажу і ціну в Україні не знайшов
Romi2121
Саша, в експедиціях на жаль не брав участі, але можу тобі сказати, і мене думаю підтримають, в горах сандтреки не дуже потрібна річ. А вот де без них не обійтися, це в пустелях, де не має дерев, нема за що заціпитися.
Тому, думаю все залежить від того, куди ти плануєш їхати. Пі.сі, куди плануєш їхати? winked
Андрюха
У нашому краю сендтраки справді не потрібна річ - це зайвий багаж! Як вже сказав Роман, вони потрібні у пустелях або на топких болотах де нема за що зачепитися і нема або грунт на стільки м\"який, що площа коліс автомобіля не достатня для того, щоб втриматися на поверхні...
Jivchik
На рахунок куди їхати: продовжувати вивчати Карпати (поки на Українській стороні) Планую більше вивчити Франківську і Львівську сторони. Тому їхати будемо гуртом.
Сандтреки: думка, що ця штука трохи зайва в мне була. Але інколи треба переїхати банальний рівчик, шириною 40-60 см. і тут вже труднощі для авто. Звісно, можна дати газу, але якщо планувати подорож з максимальним віддаленням від цивілізації, то такі грубі методи можуть призвести до серйозних поломок. Не хочеться здаватися боягузом, але інколи краще боятися, ніж потім злякатися!
А от у продажі їх знайти не можу, особливо ківларові
Андрюха
http://www.autospare.net.ua/aksessuary/santraki - ось тут можна придбати!
Romi2121
На рахунок збереження авто - повністю розділяю твою думку. Але якщо є кругом ліс, то у всякому випадку валяються різні коряги, куски дерев. вот і їх можна застосувати.
Всі необхідні речі із собою не візьмеш, краще вести щось до машини, якісь запчастини. Я не проти сандтреків, але в даному випадку, в карпатах їхня актуальність процентів на 10.
Jivchik
Андрюха, велике превелике СПАСИБІ!

Думаю, треба брати. 6 кг. ваги для 2,5 тонного авто це не багато.
Менше горілки... тьфу... води буду брати в дорогу!
fix4x4
Не забудь обовясковий комплект до горілочки-МЯСО І ПАЛАЧІНТОВКА
Jivchik
цей набыр, разом з стопариками з машини ніколи і не виймаю fellow
Андрюха
Jivchik,
Нема за що! Води менше можна брати, бо у наших горах завжди є де її набрати а от з горілкою я би не радив жартувати wink Хоча скільки її не бери- завжди мало!
Dersu
ДА ВОДУ МОЖ НЕ БРАТИ

ВОДА НЕ ВОДКА БАГАТО НЕ ВИП’ЄШ!!!!
Для просмотра полной версии этой страницы, пожалуйста, пройдите по ссылке.