Чого плануєте лише на один день? з суботи на неділю можливо.
Я на ці вихідні планую поїхати на Чорногору: в суботу доїхати до Петроса, заночувати на перемичці, а на слідуючий день поїхати на Піп Іван. Буду їхати на Діско і три посажира.
Дороги там середньої складності і знаю їх досконало. Планую не тільки прокататися але й трохи пішки по хребту, а то зад вже скоро буде ширший за плечі
Виїзд близько 11.00 з Мукачева. Можемо обговорити. Буду радий компанії.
До Romi2121:
Я більше катаюся на квадроциклах - більш цікаво і адреналіну більше.
по принципу: що для джипа Пекло - для квадроикла Рай!
та й доробив мото так, що все маю з собою: інструмен, запчастини, бензин, їду, сокиру, пилку, компрессор, їду і навіть запаску встановив. Катаюся по три дні. Діско також повністю укомплектований. Вже всю підвіску переробив - 8 амортизаторів, задня блокіровка, дві лебідки і т.д. і т.п. До кінця літа вмонтую передню блокіровку і все - повний фул. Тому і особливо бити не хочеться.
До речі, цього року встановив особистий рекорд: з Говерли до Мукачева за два дні на квадроциклі, проїхавши 4 гірські масиви Чорногору, Свидовець, Полонину Красну і Полонину Боржаву через всі найвищі точки - 360 кілометрів. Докладніше можна глянути тут http://picasaweb.google.com/ua.jivchik/1011052009#
А на машині такий маршрут потрібно було б долати мінімум тиждень
До Romi2121
Тобі ще Нивка не надоїла?
Я такий задоволений, що продав свою Ниву. На Діско все ж таки надійніше. А по грошам - лише на перших порах дорого, але коли я міняю якусь деталь, то я в ній впевнений. А кожна поїздка Ниви обходилася мені мінімум в 350-400 дол. - підвіска просто розлітається, постійно потрібно варити кузов - а машина виїхала з салону.
Хоч то також був витвір автомобільно мистецтва!