Привіт, стосовно рахунку скажу одне - не лежить у мене душа збирати кошти таким чином, організацію трофі проведемо своїми силами, а гості свої внески нехай вносять по приїзді - Принцип такий - приїхав - подивився - сподобалась організація - заплатив стартовий внесок - прийняв участь - переміг - зірвав джек-пот.
Ми вже їздили і нам сподобалося, навіть дуже! А цього разу думаю буде не гірше а навпаки краще! Суть в тому, що хотіли б Вам допомогти в організації і думаю я не один такий! Та й це добровільні внески....
Привет, даю ссылочку на прошлогодние Тех.усл., думаю что более демократичный подход граничит с несерьезным отношением к поведения соревнований . http://www.karpaty-trophy.com.ua/p_tr.html
Возможно, будут некоторые изменения но скорее всего в отношении конкретизации некоторых пунктов. (Во избежание дальнейших споров). Завтра буду общается с поляками, Яцык завтра будет во Львове.
Таке питання: маю намір приїхати з сімєю в якості глядача. На жаль по наданим координатам знайти місця не маю можливості. Чи можна якось отримати більш точне місце проведення, де можна буде знаходитися в якості глядача?
З.І. До речі тему кинув на київському шеві нива клубі. Може і звідти підтянеться хтось.
Всім привіт! До організаторів та учасників в класі АТВ: Аналізуючи досвід проведення і участі в трофі (клас АТВ) та деяких побажань самих власників АТВ прошу розглянути мою пропозицію по організації Карпати Трофі 2010: 1. Точки для АТВ розміщати окремо від інших (в минулому році все було помішано) 2. Територію розміщення точок збільшити як мінімум в два рази (АТВ більш швидкий в русі і за 24 години можна реально проїхати значну відстань. А так як було в минулому році, що всі точки були зібрані за половину часу - не цікаво. Крім того, витримати їзду 24 години зможе не кожен, тому перемога буде ще більш вагомою) 3. Розділити клас АТВ на дві підкатегорії - Підготовлені і Стандарт. Ця тема не раз піднімалася учасниками інших трофі (Горган). В класі АТВ є досвідчені і витривалі хлопці з підготовленими квадриками, але ще більша кількість власників АТВ - це прості туристи (вибачте за мякість), які реально хочуть прийняти участь в перегонах, але без зайвого "руйнування" техніки і себе. Тому розподіл на категорії з відповідною складністю маршрутів дозволить ЗНАЧНО збільшити кількість учасників.
Р.S. Шановні Організатори - не пожалійте зусиль і складіть такі маршрути для АТВ, щоб ... ну щоб ... було кого рятувати!!!
Сообщение отредактировал Jivchik - 10 марта 2010 14:17
Всем привет, - относительно точек «базирования» зрителей и прессы, то это будет отдельно оглашено, на данный момент прорабатываем ряд идей по организации так называемых «котлов» с ВРЕМЕННЫМИ точками разных классов диаметром от 0,5 до 1,5 км. в диаметре, попробуем сконцентрировать их недалеко от подъездных дорог дабы зрителям и прессе не надо было ломится сломя голову чтоб увидеть и запечатлеть - борьбу спортсменов.
- относительно трасс для ATV то могу сказать следующее, присутствие точек ATV в тех самых «котлах» - обязательно . Дабы присутствующие могли оценить разницу в прохождении трассы на ATV и автомобилях. Но в остальном максимально отдельно.
- относительно предложений по протяженности маршрута то мы учтём замечания, длинна трассы увеличится за счёт одного или двух довольно длинных перегонов, и скорее всего, будет один единственный - пункт контроля проезда через дорогу общего пользования. Отметка о его прохождении будет обязательна для спортсменов ломящихся за дальними точками. Это будет сделано, дабы устранить «броуновское» движение ТР-2, ТР-3 и ATV по дорогам общего пользования.
- что касается двух класов ATV то идея действительно не нова и имеет право на жизнь, я согласен с тем что количество ATV возможно и увеличится ведь будет свой «спокойный» класс и шансы на победу в нём у многих повыше, особенно когда все «безбашенные рубятся отдельным зачётом». Но єто пока перспектива, всё будет видно по предложениям и отзывам на сайте к концу регистрации, если количество квадриков будет весомым и их пилоты не сочтут обидным называться –туристами. То для такого класса, я думаю будет уместно делать трасу – по принципу ТР-1 но в классе ATV. И если за неделю до старта будет видно, что тема интересна, то милости просим – тут же допишем изменения в тех. регламент и соорудим трассу спецом для них (будет напоминать – эдакую, экспедицию выходного дня, с элементами ориентирования.).
Ну в общем – НАРОД ХОТИМ УСЛЫШАТЬ ВАШЕ МНЕНИЕ по этому вопросу.
Діма, а може вже попрацювати над тех.регламентом для двох класів АТВ? Багато людей дійсно відмовляються брати участь, прослухавши про наші "походеньки"
По питанню відеозйомки трофі - не забудьте окремо запросити Толстяка (Рахово) - він в цьому великий асс! Проконсультує і організує
Сообщение отредактировал Jivchik - 11 марта 2010 20:24
Всім привіт, розбивка траси йде повним ходом. Снігу скоріш за все в період змагань не буде взагалі, а при такій погоді підсохне майже вся траса (за винятком ОКРЕМИХ МІСЦЬ). Так що очікуємо досить сухі змагання (сухі не обов’язково значить - не слизькі). кілька фото з розмітки траси тут. http://www.karpaty-trophy.com.ua/album_5.html
Всім привіт. Розмова з власником турбази прояснила наступні питання. Вартість готельного номеру на двох чоловік становить 300 грн./доба. (номери по класу - стійкі три зірочки (душ (вода в асортименті), телевізор, холодильник, пристойні ліжка, крім того у вартість номеру включено сніданок, безкоштовна охороняєма стоянка). В разі поганої погоди (дощ як зазвичай), гарантуємо кришу над головою (для спортсменів, супроводжуючих, гостей та вболівальників) на весь період змагань, з можливістю користуватися благами цивілізації.
Сама територія табру дозволяє розмістити учасників в палатках(орієнтовно 20-25 палаток), спортсмени та їх супроводжуючі які бажають зупинитися в готелі (орієнтовно 25 номерів по 2 ліжкомісця) повинні будуть добиратися до місця старту на авто (нами буде запропоновано транспорт - мікроавтобус). Відстань з пункту А в пункт Б становить 2,2 км..
Хочу прийняти участь в змаганні автомобіль Газ69, колеса BFG 31.10.5 R15, ліфт 10см, без лебітки в як категорію попадаю. Чи попадаю взагалі? Чи є вступні внески? Підскажіть будь ласка..
для - Gaz69A Потрапляете в ТР-1. Відносно внесків то вони становлять 450грн. з автомобіля та по 250грн. з квадриків. для - arpi Проживання заплановано на базі ФК "Поляна" (щойно реконструйована тому в інеті інфи ще немає). Відносно інших готелів то на вибір - Квеле Поляна, Фортуна, Континет, в кожному є "точка питания", телефони для бронювання в інеті або на місці по приїзді. для - BOX4x4 Якщо ти про харчування то впринципі дозвіл ми отримали (про те ще не визначилися з кандидатурою приватного підприємця який буде його здійснювати). Окрім того планується виїзна точка від ген. спонсора (це покище тільки напрацювання але думаю що все вийде).
Файно дякую за відповідь. Тепер все ясно - змагання будуть проводитися на відстані 2-3 км від згаданих турбаз. І ще одне питання - людям, які добралися до турбаз, до "Поляни" наприклад - як знайти місця проведення? Чи будуть там якісь указателі, або люди, що підкажуть напрямок?