BestRestoran - лучшие блюда, коктейли. Рецепты. Каталог ресторанов, кафе, баров, турбаз.

Ответить
 історія одного Ровера, ремонт підходить до завершення
Jivchik
8 марта 2011 18:16
Сообщение #1

Опытный пользователь

• 68

Авто: LR Discovery 1, квадро BRB 800 XT , Bombardier QUEST XT 650

В народі кажуть: "Цыплят по осени считают"
А от любителі бездоріжжя готують свою техніку на весну.
Більше трьох місяців майструвань, доробок, докруток і т.д. і т.п. і нарешті мій Ровер приймає бажану форму

Докладніше тут https://picasaweb.google.com/ua.jivchik/JcSWJE?feat=directlink

Сообщение отредактировал Jivchik - 8 марта 2011 19:01
defiland
8 марта 2011 21:26
Сообщение #2

Супер пользователь

• 85

Саша - +5 балів. Я бачив твою машину в процесі... але на фотках зібрано в одну кучу те, що робилося певний час, і за допомогою фотографій можна пережити знову цей процес постройки авто. Взагалі- вітаю, я особисто розумію, що це таке - постройка авто своєї мрії, підгонка "заготовки" до того стану, яке потрібно тільки тобі. Враховуючи власний досвід і розуміння функціональності всього того, що потрібно для повної автономної подорожі по Карпатам - в тебе вийшло повністю, а ще і в кінцевому варіанті і ГАРНО! Іще раз вітаю тебе із конем! До зустрічі в горах (якщо звичайно будеш брати трубку, коли тобі дзвонять)
Писи: а як розрулилась ситуйовина із майстрами, які закрутили довший болт в раздатку?
Jivchik
8 марта 2011 22:06
Сообщение #3

Опытный пользователь

• 68

Авто: LR Discovery 1, квадро BRB 800 XT , Bombardier QUEST XT 650

Рома, дякую за теплі слова, як то кажуть оффроудер - оффроудеру. Дійсно приклав багато зусиль, як моральних так і фінансових. Але воно того вартує! Маю ще багато ідей, що до вдосконалення авто. Зокрема усилені полуосі. Якщо є якісь ідеї, чи канали, де ці штуковини можна купити - обов"язково повідом. Поки я фінансово збираюся з силами, але думаю до літа встановити і полуосі і передню блокіровку.
За минулою поїздкою я дуже шкодую, але пошкоджена нога та деякі справи не дали змоги мені покопатися з Вами у багнюці. Думаю, наступного разу все буде Ок!
Писи: з "майстрами" поки не спілкувався. В ремонті мені допоміг Олег та Стас з Київського клубу Оффроудмастер. Все підраховую вартість купівлі нової роздатки, коробки та ще багато дрібниць, на які раніше не звертав уваги. На цій неділі планую закінчити всі недоробки.
Спершу був дуууже обурений, але все, що не робиться, робиться до кращого!

Сообщение отредактировал Jivchik - 8 марта 2011 22:07
Romi2121
9 марта 2011 08:51
Сообщение #4

Сторожила форума

• 102

Файно!!!!!!!!!
Теж вітаю із завершенням процесу постройки експедиційника.
А що стоссується косяків у роботі, то без них не обходиться. І добре що вони проявилися тепер, а не десь у горах в автономних умовах.
Быстрый ответ Ответить
1чел. читают эту тему (гостей: 1)
Пользователей: 0

Сейчас: 18 мая 2012 21:10

Аксессуары для внедорожников, магазин 4х4, тюнинг 4x4, снаряжение 4х4