Бодя, добре вари лебідку! а то кузьмича з його масою треба тягнути! погрузчика з вилами в говноліні не буде! Юра, коли в пампаси?
Юра, тут для тебе стаття: http://media.club4x4.ru/784-toyota-land-cruiser-105.html а ця цитиаиа: "На ее доработку и устранение неполадок было потрачено еще примерно $50 000" - для твоєї дружини
Купили рідні редуктора в мости з блокуванням,та не знаємо куди ставити, за те танкові фари впіндюрили в передній бампер і починаємо фарбувати обвіс...Во как!!!!!!!!!
Сообщение отредактировал Storm - 6 апреля 2011 19:33
Юра, розстрою тебе, танкові фари на офроуді можуть лише показати те, куди ти не проїдеш, електрична лебідка - дає тільки надію на те що, вона кудись витягне , а ось питанням по блокіровкам - мабуть їх треба ставити на їхнє місце! Хоча блокіровки далеко не останній аргумент на бездоріжжі (повір мені друже!)
Бачу бампер Ви зробили Сильний!!! Але по моему досвіду, краще робити з так званої пружинної сталі. Я при останній модифікації просто викинув старі бампери (задній і передній), які були зроблені з простої листової сталі і змонтував нові з пружинної. Получилося, що нові в два рази легші за попередні. Думаю, і на міць вони будуть не менш живучі. А то Ваш "Кузя" буде справжнім "Слоном", правда тільки по вазі
Сообщение отредактировал Jivchik - 10 апреля 2011 19:49
Круто!!!! Багажник на нього теба, хоча думаю він вже в процесі розробки Такими темпами розвитку кустарного виготовлення бамперів як у нас, ARB скоро можуть визнати банкротом
Сообщение отредактировал Romi2121 - 15 апреля 2011 09:17
А тестувати коли будемо? - пропоную в неділю. План такий, їдемо в Кодабінську поточину, тестуємо колеса, потім лебідку і новою дорогою назад - як?, годиться?
Так шановний (обладатель Кузі) якщо Ви хочете, щоб бамбер на Кузі не поїла корозія його срочно при можливості в цю неділю треба замачати в поточичу.Євакуацію гарантуєме але фляшка завами+настрій оффроуда іповага нормальних пацанів гарантую. ІНЕ В ПОСЛІДНЮ чергу хочу бачити в поточині тоті бампера з пружинної бляхи шановного Живчика. думаю хто нас підтримує приєдається