Шановні колеги, радий презентувати Вам перший (принаймні за останні 5-ть років) Карпатський офроад фестиваль, який пройде з 30.09.2011р. по 02.10.2011р. Свято для прихильників позашляховиків, квадроциклів та іншого роду повно-привідної техніки пройде на теренах урочища "квасний потік" Свалявського р-ну, Закарпатської обл. Метою проведення фестивалю є популяризація позашляхового руху, налагодження мостів між різними групами підкорювачів бездоріжжя, тісне спілкування однодумців та пошук нових друзів. Цьому повинні сприяти - теплий прийом, мінімальні взноси, гнучка програма проведення міроприємства, широкий вибір запропонованих трас, спецучастків, конкурсів (в тому числі й пісенних та танцювальних) та осередків для спілкування. Програмою фестивалю передбачено три залікові групи "Мото та ATV", "Труризм" та "Екстрім". Представникам цих груп буде запропоновано ряд спецділянок, трас та конкурсів, за результатами проходження яких буде визначено переможців які отримають пристойні призи та нагороди (завдяки нашим спонсорам). Повний регламент проведення 4x4 FEST буде висвітлено на нашому сайті з 12.09.2011р.
Всі питання висвітлюйте на форумі або телефонуйте (+38-050-5232218).
Цікаві конкурси? Придумати можна щось, наприклад тріал, але все проїжати задом на перед, думаю це буде на порядок складніше ніж у звичайному режимі. Слідуючим конкурсом міг бути б спрінт, тобто дві машини заганяються на участок, який має одинакові перешкоди для обох автомобілів, і фіксувати проїзд даного участку на час. Але тут справедливим буде належність авто до одного рівня підготовки. Як варіант, може бути конкурс із заїздом в горку. Але треба крутий підйомчик, щоб реально було не легко. Для цікавості його можна поливати. Для Діми: Діма, маю відео подібного заходу яке проводилося в 90-х роках у нас. Думаю, звідти можна буде щось підібрати. Якщо цікаво, то завтра можу тобі під вечір завезти.
Я б запропонував "сліпу їзду" тобто водій їде по тріальній трасі спочатку нормально а потім із повязкою на очах, слухаючись команд штурмана. Памятаєш таке було в Мізуні. Якщо я не помиляюсь, то ти тоді взяв якесь призове місце.
Тут заїзд Діми. Підчеркую - він їде сугубо по командам штурмана, дивіться (сорі за якість - давно то було...) http://www.youtube.com/watch?v=TIpCiIAGYUo
Регламент (програма проведення) офроад фестивалю - 4x4 FEST.
30.09.2011р. - день першй - заiзд учасникив, реэстрация та старт: 07.00-10.00 - заiзд учасникив; 10.00-18.00 - старт та фiнiш першго етапу для групи Туризм; 18.00 - старт 24-х годинного етапу для групи Екстрiм та ATV;
01.10.2011р. - день другий: 10.00-18.00 - старт та фiнiш другого етапу для групи Туризм; 18.00 - фiнiш 24-х годинного етапу для групи Екстрiм та ATV; 20.00 - вiдпочинок та розважальна рограма, конкурс на швидкiсть випивання бакалу Пива, Танцi та iншi непристойностi.
02.10.2011р. - 08.00 - спроба оголосити команду "Пiйом"; 10.00 - старт третього етапу для групи Туризм; 12.00 - старт третього етапу для групи Екстрiм та ATV; 15.00 - нагородження переможцiв та закриття фетивалю;
Сообщение отредактировал bejci - 18 сентября 2011 21:32
Вітаю мудвеївські екіпажі з призовими місцями! Красиво і ефектно проїхали тріал!
Також дякую організаторам за організацію фестивалю, було цікаво, видовищно, весело, екстремально інколи даже було не понятно шо, но все рівно дуже сподобалось. Тема тріала цікава і її треба розвивати.
трошки фото:
Сообщение отредактировал Mixa - 3 октября 2011 10:42
--------------------
http://www.drive2.ru/cars/luaz/969/969/mishpush/2/
Було супер! Вітання нашим екіпажам, які все ж таки добилися свого, здобули перемогу. До посліднього обстановка була напружена, боротьба йшла не секунди. Власні фото буду завантажувати з завтрашнього дня.