BestRestoran - лучшие блюда, коктейли. Рецепты. Каталог ресторанов, кафе, баров, турбаз.

Ответить
 Про джи-пінг та подорожі на потужних позашля-ховиках,
Mixa
30 октября 2011 00:13
Сообщение #1

Опытный пользователь

• 68

ось попалася статейка http://karpatnews.in.ua/news/31733 мені кажеться що Надія ВИШНЕВСЬКА, "Стиарий Замок "Паланок" досить одностороньо вивчала проблему джи-пінгу, може слід її запросити на збори клуба для більш детальної дискусії?

а завідувача кафедри екології та охорони навколишнього середовища хімічного факультету УжНУ, професора Степана Чундака, я би привязав за ногу до одного лісовоза, який би провіз його по лісовій дорозі, щоб він побачив шо саме призводить до ерозії грунтів, до зсувів, чому по цій дорозі не пройти пішому туристу, чому не проїде велосипедист, чому не привезе дрова селянин, і не пробіжить кінь......

--------------------
http://www.drive2.ru/cars/luaz/969/969/mishpush/2/
Romi2121
30 октября 2011 09:30
Сообщение #2

Сторожила форума

• 102

Дійсно, давайте запросимо їх і обговоримо це питання в їх присутності. Із слів автора статті видно, що вони не зовсім компетентні в термінах раллі і джипінг і взагалі не володіють ситуацією яка відбувається в лісах. Потрібно буде їх вивезти на якусь покатушку і показати хто як їздить і від кого яка шкода. Думаю це питання потрібно вирішити тепер, поки ще не прийнято рішення на державному рівні. Потім буде вже дійсно важко щось вирішити.
Особливо вбили слова про шум від автомобілів. Виходить бензопили і трельовщики взагалі не лякають звірів.

« · Разное · »
Быстрый ответ Ответить
1чел. читают эту тему (гостей: 1)
Пользователей: 0

Сейчас: 22 мая 2012 10:54

Аксессуары для внедорожников, магазин 4х4, тюнинг 4x4, снаряжение 4х4