Шановні колеги, а чому така тишина після Болютянки??? Машини несправні, чи духом упали? Може Вам надоїло? От мені все моло і мало... Тому, довго не мудруючи, пропоную організувати вихідну покатушку в цю неділю 04.12.2011 р. Маршрут пропоную вибрати не складний, але цікавий, на вибір в залежності від снігу: 1. Вододільний хребет - Ужоцький перевал до г. Пікуй і спуск в с. В.Гусиное 2. Полонина Боржава: з с. Вовче до г. Стой і спуск в с. Березники
Ок! Тоді на Пікуй. В суботу уточнимо маршрут руху в залежності від прогнозу погоди. Стартувати будемо з Мукачева в неділю ранком близько 7.00 Додатково зізвонимось мій +38 050 172 75 43 (спочатку прошу надіслати СМС)
Плани трохи корегуємо: ідемо на полонину Руну, спуск в Прелуки і потім пішки на г.Гостра. Щоб ів на машині і пішки походити. Старт з Мукачева. Вже є чотири машини. В суботу до обіда зізвонимось
Слюнки течуть: а маршрут через болютянське болото? Якщо так, то після домикiв при виїзді на першу поляну візьміть правіше від дороги (там мали б бути сліди від легких машин) і по оврагу і болотам (а там вони Є!) виїдете на дорогу до Острої. Доїдете до кринички, де можна залишити машини, ну а далі тільки пішком, хоча хтось хвалився, що їхав далі - ну там самі побачите - Удачі! (на жаль не можу приєднатися...)
Про поїздку. У суботу сайт завис.На дзвінки по вказаному телефону ніхто не відповідав. В результаті поїхав сам. Обережно!!! Снігові восьминоги заполонили полонину. Страж полонини чекає на заблукавшого джипера. На полонині зустрів екіпаж на УАЗі . який теж мав їхати. Випили по стопаріку конячку за зустріч і знайомство. . [url=http://www.radikal.ru]
Сообщение отредактировал KUM - 6 декабря 2011 21:31
Jivchik, Санька,две недели тебя не видно и не слышно в горах.Жывой?Может замутим последнюю ПОКАТУШКУ в этом году?Как у тебя настроение? Привет семье!!!
Дісно - вже дві неділі я не копирсався в болоті... Але в мене є важлива причина, та ще й з великим позитивом - за допомогою вмілого Кулібіна - Робі-бачія, встановлено оригінальну механічну лебідку SuperWinch на мій Ровер!!! Ура !!! Тепер і поросячий хвіст, порівняно з моєю машиною, не такий крутий! Сьогодні планую забрати машину і можемо обдумати план на вихідні
Сообщение отредактировал Jivchik - 22 декабря 2011 12:12